Управління МВС Миколаївської області несвоєчасно і не в повній мірі доповіло про злочин, вчинений у селищі Врадіївка співробітниками міліції. За даним фактом проводиться службова перевірка, заявив в ефірі «5 каналу» начальник Головного штабу МВС України Володимир Березан.

«У надійшла інформації облуправління МВС говорилося, що дві людини - інспектор дозвільної системи Поліщук та його товариш таксист - нанесли легкі тілесні ушкодження. Вже після 29-го з'явилася інформація, що здійснений розбій та нанесення тяжких тілесних ушкоджень. І тільки 1 числа, коли ми почали розбиратися і направили сюди інспекцію з особового складу, виявилося те, що дійсно було скоєно згвалтування, розбій та нанесення тяжких тілесних ушкоджень Ірині Крашковой », - заявив Березан.

За його словами, для з'ясування причин цього буде проведена службова перевірка.

Як раніше повідомляв ForUm, міліціонер і таксист затримали 28 червня за підозрою в скоєнні згвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень у Врадіївці Миколаївської області.

У Врадіївці протестують жителі, вимагаючи покарати всіх винних. Ряд чиновників звільнені з органів, Президент взяв справу під особистий контроль.

Глава МВС Віталій Захарченко заявив, що Міністерство не відреагувало вчасно на згвалтування жінки в Миколаївській області через приховування інформації місцевими співробітниками відомства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

219