Лідер кавказьких сепаратистів Доку Умаров закликав своїх послідовників зробити все можливе, щоб не допустити проведення зимової Олімпіади в Сочі у 2014 році.

У відеозверненні, розміщеному на сайті www.kavkazcenter.com, Умаров оголосив про скасування мораторію на операції за межами Північного Кавказу, повідомляє «Reuters».

«Ми ... знаємо, що на кістках наших предків, на кістках багатьох-багатьох справжніх мусульман, загиблих, похованих на території наших земель уздовж Чорного моря, сьогодні вони збираються проводити Олімпіаду, і ми як моджахеди зобов'язані не допустити цього будь-якими методами, які нам дозволені Всевишнім Аллахом», - заявив Умаров.

«Тому я закликаю вас, щоб кожен моджахед, де б він не був - у Татарстані, у Башкортостані або на території Кавказу - доклав максимум зусиль на шляху Аллаха, щоб саме зірвати ці сатанинські танці...»

Отримати незалежне підтвердження автентичності відео поки не вдалося, але раніше Умаров регулярно звертався до своїх прихильників через сайт kavkazcenter.ф

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

196