Цього року Україну з офіційним візитом може відвідати президент Федеративної Республіки Бразилія Ділма Руссефф. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, журналістам заявив міністр закордонних справ України Леонід Кожара після зустрічі з міністром закордонних справ Бразилії Антоніо Патріоти.

«Ми сподіваємося, що цей рік стане роком контактів на всіх рівнях, включаючи найвищий. Ми очікуємо візиту президента Бразилії в Україну. Також ми говорили (під час переговорів - Ред.) про відновлення роботи Міжурядової комісії. У мене на сьогоднішній день є запрошення від мого колеги відвідати Бразилію. Напевно, це відбудеться в наступному році», - зазначив він.

У той же час міністр не назвав точної дати візиту бразильського президента в нашу країну, підкресливши, що на даний момент обидві сторони ще працюють над її визначенням.

«Ми обговорили можливі дати приїзду. Візит бразильського президента залежить від багатьох факторів, у тому числі від її можливості відвідати саміт Великої двадцятки у Санкт-Петербурзі у вересні нинішнього року. Тому може це відбудеться раніше, а може, будуть якісь інші дати», - підкреслив Кожара.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

152