Прокуратура Львівської області затвердила обвинувальний висновок у кримінальному провадженні за обвинуваченням громадянина М. у вчиненні замаху на вбивство директора ринку «Шувар», наслідком чого стала смерть неповнолітньої школярки. Як повідомляє прокуратура Львівської області, йому загрожує довічне ув'язнення.

Доведено, що останній 26 жовтня 2006 р. за домовленістю з трьома уже засудженими громадянами, Панасенком, Рудим і Єгорушкіним, з метою вбивства директора ринку особисто заклав спеціальний вибуховий пристрій і за допомогою спеціально обладнаного мобільного телефону привів його в дію.

Внаслідок вибуху автомобіля була смертельно травмована неповнолітня М.Куцинда і нанесені значні тілесні ушкодження начальнику служби охорони даного підприємства.

Зазначимо, що обвинувачений з 2007 року перебував у розшуку і 4 червня був затриманий в АР Крим. Зараз він утримується у слідчому ізоляторі Львова, а обвинувальний акт на нього спрямований у Сихівський райсуд.

Нагадаємо, у червні ц.р. співробітники Управління боротьби з організованою злочинністю Львівщини затримали останнього із учасників злочинної групи, який у жовтні 2006 року з метою заволодіти активами львівського ринку «Шувар», скоїв замах на вбивство його директора за допомогою вибухового пристрою. В результаті вибуху директор і начальник охорони ринку були тяжко травмовані, а молода дівчина, яка у той момент проходила повз, від отриманих поранень померла у кареті «швидкої» допомоги».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

177