Прем'єр-міністр України Микола Азаров сподівається на плідну роботу Верховної Ради в останні робочі дні перед депутатськими канікулами.

Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив в ході засідання Кабінету Міністрів.

«Уряд висловлює стурбованість критичною кількістю невирішених законодавцем принципових питань у життєдіяльності країни. Ми знову висловлюємо готовність до конструктивної співпраці, готові брати на себе відповідальність і наполягаємо на необхідності продуктивної змістовної роботи парламенту», - заявив Азаров.

Прем'єр нагадав, що до закінчення другої сесії залишилося три пленарних дні, а розгляду очікують кілька десятків законопроектів, прийняття яких сприятиме підписанню Угоди про асоціацію України з ЄС.

Крім того, за словами глави уряду, особливу увагу необхідно приділити урядовим законопроектам соціального характеру, зокрема, які стосуються допомоги з догляду за дітьми-інвалідами, додаткового перерахунку пенсій звільненим з військової служби, покращення доступу до інформації осіб з вадами слуху.

Також, за словами Азарова, необхідно прийняти законопроект, спрямований на розвиток підприємництва та залучення іноземних інвестицій в економіку України.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Микола Азаров виступив з вимогою припинити блокування роботи парламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

169