Завтра, 3 липня, з 19:30 до 20:30 станція метро «Олімпійська» Куренівсько-Червоноармійської лінії буде закрита для пасажирів на вхід і вихід, а потяги упродовж цього часу слідуватимуть без зупинки, повідомляє прес-служба КМДА.

Як зазначають у КП «Київський метрополітен», вказані зміни пов'язані з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) і «Зеніт» (Санкт-Петербург).

Крім цього, після завершення матчу з 22:15 на Куренівсько-Червоноармійській лінії буде збільшено кількість рухомого складу, а на Святошинсько-Броварській і Сирецько-Печерській лініях передбачені додаткові резервні поїзди, які будуть видаватися на лінії в разі збільшення пасажиропотоків.

Також імовірне введення обмежень на вхід на станції «Палац спорту», ​​ «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого», якщо пасажиропотік після закінчення футбольного матчу на НСК «Олімпійський» буде перевищувати перевізну здатність.

КП «Київський метрополітен» просить пасажирів ставитися з розумінням до введених обмежень, адже вони спрямовані на організацію безпечного перевезення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

313