У Врадіївці Миколаївської області була вжита нова спроба атакувати будівлю райвідділу міліції.

Двоє молодих людей спробували виламати двері в будівлю районного відділення міліції у Врадіївці. Їхні дії були відразу припинені працівниками спецпідрозділу «Беркут», повідомляє «УНІАН».

На даний момент біля будівлі міліції зібралися близько 100 місцевих жителів, які вимагають розслідування зґвалтування 29-річної жінки.

До них вийшов перший заступник прокурора Миколаївської області.

На місце події також прибули народні депутати від «Батьківщини» Роман Забзалюк та Микола Катеринчук.

Як раніше повідомляв ForUm, міліціонера і таксиста затримали 28 червня за підозрою у скоєнні зґвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень у Врадіївці Миколаївської області. У причетності до злочину підозрюється ще один міліціонер.

Нагадаємо, вчора у смт Врадіївка більше тисячі місцевих жителів почали штурм райвідділу міліції, які вважають, що ще одного учасника злочину, міліціонера, безпідставно залишили на волі. Люди намагалися силою потрапити у будівлю райвідділу міліції, застосувавши сльозогінний газ.

За попередніми даними, у ході сутички постраждали кілька людей, яких відправили до лікарні.

Наказом міністра внутрішніх справ від займаної посади усунений начальник МВС у Миколаївській області Валентин Парсенюк.

Крім того, генеральний прокурор Віктор Пшонка за неналежне виконання своїх функціональних обов'язків у сфері забезпечення нагляду за законністю при проведенні слідства органами внутрішніх справ звільнив прокурора Врадіївського району Миколаївської області Сергія Мочалка.

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Микола Круглов попросив Міністерство внутрішніх справ звільнити начальника Врадіївського райвідділу міліції та провести переатестацію всіх співробітників районного відділу.

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко підписав указ про звільнення начальника Врадіївського райвідділу міліції.

Прокуратура Миколаївської області затримала капітана Врадіївського райвідділу міліції Євгена Дрижака, на якого 29-річна жителька Врадіївки вказує як на свого ґвалтівника.

Президент України Віктор Янукович вимагає від правоохоронних органів термінового розслідування зґвалтування 29-річної Ірини Крашкової.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

316