Сьогоднішнє підписання Меморандуму порозуміння між регіональними органами виконавчої влади, виробниками хліба та хлібобулочних виробів і установами мережевої торгівлі дозволить зберегти в Києві колишній рівень цін на хліб. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, заявив голова КМДА Олександр Попов.

«Завдання влади - дати якісний продукт і доступну ціну. Сьогоднішня акція підписання Меморандуму, в першу чергу, означає, що протягом мінімум двох років у Києві та інших регіонах буде збережена та ціна на хліб, яка сьогодні є», - зазначив він.

Він акцентував, що підписати такий же меморандум буде запропоновано та ПАТ «Київхліб», «оскільки, безумовно, воно є і буде основним виробником хліба в Києві», - заявив Попов.

«Тому питання його участі в конкурентному середовищі, у виробництві хліба - це та мета, яку підприємство повинне ставити перед собою, плануючи подальшу перспективу розвитку. Для нас це вигідно. Якщо буде конкуренція, значить, буде запорука того, що буде якість і нормальна ціна», - підсумував голова КМДА.

Як раніше повідомляв ForUm, регіональні органи виконавчої влади, виробники хлібобулочної продукції та установи мережевої торгівлі підписали сьогодні Меморандум про взаєморозуміння.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

140