Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко 28 червня, коли в Україні відзначався День Конституції, провів у місті Мюнстері, де він був присутній на відкритті боксерської арени.

Як повідомило місцеве видання Westfalische Nachrichten, Кличко радісно тиснув руки і охоче фотографувався на пам'ять з усіма охочими.


 
На відкриття арени вартістю в 1,7 мільйона євро нашого політика запросив місцевий спортивний союз. Боксер вразив публіку своєю скромністю, приїхавши у містечко з Гамбурга на звичайному поїзді. Втім, на урочистий прийом у мерію Кличко прибув вже на шикарному чорному лімузині.

Як пише Westfalische Nachrichten, на прийомі Кличко з'явився в світло-блакитному піджаку і джинсах, охоче тиснув руки присутнім чиновникам і навіть з цікавістю вислухав промову бургомістра Маркуса Леве про історію Мюнстера, повідомляє «Bзгляд».


 
Політик зізнався, що не вперше приїжджає в це місто. Однак, коли він був там 10 років тому, навіть і не міг розраховувати на такий пишний прийом. Цього разу Віталію дозволили залишити запис у книзі почесних гостей - на дві сторінки нижче канцлера ФРН Ангели Меркель.

Боксер намалював сердечко і поставив свій автограф. Якою мовою розписався Віталій, місцева преса не повідомляє.

У той же час зазначається, що спортсмен не відмовився осушити кубок вина, піднесений йому мерією. Як визнав під сміх присутніх бургомістр Маркус Леве, наш політик став першою людиною на його пам'яті, якому вдалося осушити келих до дна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

203