Державтоінспекція Миколаївської області спростовує факт обмеження в'їзду транспортних засобів у Врадіївку. Про це повідомляє УМВС України у Миколаївській області.

Згідно з повідомленням, у деяких інтернет-виданнях була поширена інформація, що співробітники Державтоінспекції Миколаївської області 2 липня 2013 року під час несення служби у Врадіївському районі не допускають в'їзд пасажирських транспортних засобів у смт Врадіївка.

«Керівництвом Управління ДАІ області дана інформація була ретельно перевірена і не знайшла свого підтвердження», - наголошується у повідомленні.

За даними обласного УМВС, зараз у приміщенні Державтоінспекції Врадіївського райвідділу проходить зустріч представників апарату МВС України з жителями Врадіївського району.

Співробітники ДАІ Миколаївської області забезпечують безпеку дорожнього руху під час цієї зустрічі в районі перехрестя вул.Героїв Врадіївщини та вул.Невського, а також в районі перехрестя вул.Героїв Врадіївщини та вул.Леонова, йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що міліція перекрила всі під'їзди до Врадіївки, де кілька днів тому сталося зґвалтування, яке набуло резонансного розголосу. Минулої ночі люди, вимагаючи розкриття злочину, штурмували райвідділ. Нагадаємо, штурм спровокувало те, що люди побачили у вікні райвідділу міліціонера Євгена Дрижака, який нібито має алібі, хоча потерпіла Ірина Крашкова вказує на нього як на одного із ґвалтівників.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

274