Прокурор Миколаївської області Андрій Курись очікує, що результати експертизи з відеозапису, вилученого із Врадіївського райвідділу міліції, будуть отримані вже сьогодні ввечері.

Про це повідомляє прокуратура Миколаївської області.

«Ця експертиза дуже важлива для слідства, оскільки повинна підтвердити або спростувати факт втручання у відеозапис, реєструє переміщення співробітників по райвідділу. У науково-дослідний інститут судових експертиз, який здійснює експертизу, прокуратурою області було направлене клопотання з проханням зробити зазначену експертизу якомога швидше, і експерти обіцяють надати свої висновки вже сьогодні ввечері», - зазначив Курись.

Прокурор області повідомив журналістам, що до прокуратури Миколаївської області виїхала група співробітників центрального апарату Генеральної прокуратури України на чолі з начальником головного слідчого управління ГПУ Віктором Дічаковським для того, щоб об'єктивно, на місці, розібратися в ситуації, що склалася навколо розслідування резонансного злочину і дати оцінку законності рішень, які приймалися правоохоронними органами у ході розслідування кримінального злочину.

Як раніше повідомляв ForUm, міліціонер і таксист затримані 28 червня за підозрою в скоєнні зґвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень у Врадіївці Миколаївської області. У причетності до злочину підозрюється ще один міліціонер.

Нагадаємо, вчора у смт Врадіївка більше тисячі місцевих жителів почали штурм райвідділу міліції. Вони вважають, що ще одного учасника злочину, міліціонера, безпідставно залишили на волі. Люди намагалися силою потрапити в будівлю райвідділу міліції, застосувавши сльозогінний газ.

За попередніми даними, в ході сутички постраждали кілька людей, яких відправили до лікарні.

Прокуратура, у свою чергу, обіцяє об’єктивність у справі про зґвалтування за участю міліціонерів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

468