Прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає неприпустимою політику власників хлібозаводів, яка останнім часом спостерігається в Києві. Як передає кореспондент ForUm'у, про це він заявив під час відвідування Київського обласного хлібопекарського комплексу в с. Крушинка.

«Абсолютно неприпустима та політика власників хлібозаводів, яка реалізується останнім часом у Києві. Підкреслюю, абсолютно неприпустима. Закриття хлібокомбінатів, їх реорганізація з метою закриття і подальшого продажу ділянок землі, і будівництво на цій території якихось комплексів, по-перше, не відповідає тим завданням приватизації, які здійснювалися в момент приватизації. Якщо відкрити умови приватизації, так ніде цього немає», - сказав він, додавши, що у зв'язку з цим завдання Фонду держмайна, а також місцевих органів влади полягає в тому, щоб уважніше відстежувати ситуацію.

«Всі хлібозаводи - це підприємства соціально значущі, і тут держава та органи влади на місцях повинні використовувати свої повноваження. Тому ми, безумовно, уважно подивимося, яким чином здійснюється перепрофілювання наших підприємств, що працюють у цій галузі. Я таке доручення дам», - сказав прем'єр. Після цього він підкреслив, що уряд створює всі необхідні умови для відкриття в Україні сучасних підприємств.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

229