Кожен ухвалений Верховною Радою під час поточної сесії закон обійшовся українцям у 6 млн грн. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«За цю сесію ми прийняли всього 39 законів. За 1 пленарний день ми приймали 1,5 закону. Тобто кожен закон обійшовся українцям у понад 6 млн грн. Це занадто висока ціна, особливо в умовах світової кризи», - сказав Єфремов, коментуючи блокування трибуни опозицією.

За його словами, блокування роботи ВР обійшлося українським платникам податків у 28 млн 900 тис. грн, які були витрачені на нардепів, які не мали можливості працювати.

«Ми зобов'язані сісти за стіл переговорів і знайти спільні точки дотику. Давайте на рік забудемо про президентські вибори і почнемо працювати», - сказав він, нагадавши, що опозиція сама не з'явилася на необхідну ними зустріч з Президентом.

Як раніше повідомляв ForUm, 6 червня парламентарії від опозиції заблокували трибуну Верховної Ради України і зажадали, щоб Президент Віктор Янукович особисто прийшов до парламенту і виступив зі щорічним посланням.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

190