Прем'єр-міністр України Микола Азаров привітав податківців з Днем державної служби України. Про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Кабінету Міністрів України.

«Перед Міністерством доходів і зборів поставлені такі завдання, як побудова партнерських відносин з бізнесом, формування довіри підприємницького середовища до податківців, забезпечення збалансованості інтересів держави та платників податків, побудова відкритої економіки на інноваційно-інвестиційній основі, а також істотне поліпшення бізнес-клімату в державі, вдосконалення процедур сплати податків з урахуванням новітніх інформаційних технологій», - зазначає прем'єр.

Він упевнений, що завдяки професіоналізму податківців, відданості державній справі, відповідальності та наполегливості «міністерство забезпечить формування та реалізацію певних Урядом стратегічних завдань».

«Бажаю Вам змістовної плідної роботи, натхнення для ухвалення оптимальних рішень з актуальних питань функціонування податкової системи. Бажаю миру і злагоди вашим родинам, міцного здоров'я, професійних і творчих злетів, особистого щастя Вам і Вашим близьким!», - наголошується у привітанні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

219