Управління карного розшуку Головного управління МВС України в Криму оголосило в розшук колишнього начальника кримської митниці Володимира Сасунова за підозрою у скоєнні низки кримінальних правопорушень.

Про це повідомляється на офіційному сайті ГУ МВС у Криму, а також в орієнтуванні, розісланому 1 липня в ЗМІ. Згідно з інформацією, Сасунов - уродженець Бахчисарая, йому 43 роки, повідомляє УНІАН.

«Всіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження розшукуваного, просимо негайно повідомити за телефонами: (0652) 556-272, 556-495, 556-444, або 102», - йдеться в повідомленні.

Сасунов очолював митницю Криму в 2003-2005 роках.

У травні 2005 року Генпрокуратура порушила кримінальну справу відносно посадових осіб Кримської регіональної митниці (КРМ) за отримання хабара і створення злочинної організації. Сасунов звинувачувався у «зловживанні службовим становищем працівником правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки». Генпрокуратура розслідувала кримінальну справу про заподіяння митниками збитків державі на 170 млн грн. через фіктивне вивезення понад 89 тисяч тонн цукру через порти регіону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

228