Київська міська державна адміністрація має намір максимально сприяти розвитку підприємств і бізнес-структур, які забезпечують роботою соціально незахищені верстви населення. Про це голова КМДА Олександр Попов заявив під час візиту на дослідно-виробниче підприємство «Контакт» Українського товариства глухих.

На зустрічі, зокрема, йшлося про участь підприємства у виконанні замовлення на виготовлення урн для міста. У результаті була досягнута домовленість про придбання містом трьох тисяч урн.

«Пріоритетами роботи Київської міської влади є створення максимально сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу і забезпечення стабільного соціального захисту тим, хто його потребує. Такі завдання поставлені Президентом України у програмі «Україна для людей», а також в програмі економічних реформ. Забезпечуючи роботою підприємства, на яких працюють люди з обмеженими фізичними можливостями, ми одночасно створюємо сприятливі умови для розвитку цих підприємств, і дбаємо про матеріальне благополуччя соціально незахищених верств населення Києва», - сказав Олександр Попов.

За словами Олександра Попова, місто має намір налагодити співпрацю між підприємством «Контакт» і комунальними будівельними компаніями, для яких підприємство може виготовляти будівельні ліси, арматуру і т.п.

Голова КМДА не раз заявляв про намір максимально підтримувати столичних виробників. «Гроші з бюджету Києва повинні залишатися в Києві і працювати на розвиток нашого міста», - заявляв голова КМДА.

Нагадаємо, що Президент України Віктор Янукович у програмі «Україна для людей» відмітив підтримку та захист дрібного і середнього бізнесу як пріоритетні завдання своєї діяльності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

178