Виключення Парламентською асамблеєю Ради Європи (ПАРЄ) з резолюції про розмежування політичної та кримінальної відповідальності згадки будь-якої конкретної країни дає «зелене світло» Україні в підписанні Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Таку думку в коментарі кореспонденту ForUm'у висловив політолог Вадим Карасьов.

«Це потрібно розглядати як сигнал до того, що Рада Європи, в особі її Парламентської асамблеї, дає« зелене світло» для України при виході на фінішну пряму підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Сигнал-послання досить прозорий. Немає серйозних перепон для того, щоб Вільнюський саміт у листопаді 2013 року був успішний і результативний як для України, так і для Європейського Союзу. На Вільнюському саміті може бути підписано Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, а також Угоду про ЗВТ між нами і Європейським Союзом», - резюмував політолог.

Як раніше повідомляв ForUm, днями ПАРЄ виключила зі своєї резолюції про розмежування політичної та кримінальної відповідальності згадки будь-якої конкретної країни, таким чином, прибравши з тексту резолюції України справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко і екс-міністра Юрія Луценка.


Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200