Президент України Віктор Янукович сьогодні має визначитися з тим, чи зможе він прийти до Верховної Ради у п'ятницю на годину запитань до уряду. Як передає кореспондент ForUm'у, про це на брифінгу заявив спікер парламенту Володимир Рибак.

«Сьогодні у мене буде зустріч з Президентом України і ми визначимося... Який графік у Президента я не знаю, але я думаю, що завтра це питання після переговорів з Президентом буде вирішено», - сказав Рибак.

За його словами, є два варіанти розвитку подій. «Перший варіант - Президент може виступити в останній день закриття другої сесії. Другий - він може виступити на відкритті в перший день роботи третьої сесії 3 вересня. Я думаю, ми визначимося з цим питанням, тут немає ніяких проблем», - заявив Рибак.
Як раніше повідомляв ForUm, представник Глави держави в парламенті Юрій Мірошниченко заявив, що Президент України Віктор Янукович готовий прийти до парламенту 5 липня.

6 червня парламентарії від опозиції заблокували трибуну Верховної Ради України і зажадали, щоб Президент Віктор Янукович особисто прийшов до парламенту і виступив зі щорічним посланням.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

155