Співробітники карного розшуку протягом кількох діб розкрили вбивство громадянина Іспанії у Києві. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Києві.

Повідомлення про виявлення людини без ознак життя надійшло до міліції від лікарів швидкої медичної допомоги. Тіло виявили в одній із квартир по вулиці Воровського. Причиною смерті чоловіка стала механічна асфіксія.

У ході проведення огляду приміщення було вилучено кілька речей, серед яких були і документи загиблого. 46-річний чоловік працював заступником голови одного із товариств з обмеженою відповідальністю, мав подвійне громадянство, України та Іспанії, але постійно жив у Києві.

Слідчим відділом Шевченківського райуправління столичної міліції було розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України - «Умисне вбивство».

Як з'ясувалося, вбивство сталося на грунті особистих стосунків. Правоохоронці затримали 26-річного киянина, який перебував у близьких стосунках із загиблим. Під час допиту чоловік зізнався у скоєному вбивстві. Також слідчими зібрано достатньо доказів його злочину. У тому числі це підтверджують речові докази у кримінальному провадженні і покази свідків.

За попередньою інформацією, після скоєння вбивства затриманий забрав усі цінні речі з квартири - мобільні телефони, ноутбук та банківські картки. За допомогою викрадених банківських карт підозрюваний отримав готівкою понад 10 тисяч гривень, що підтверджується відеозаписами камер спостереження різних банківських установ. Крім цього, під час допиту затриманий вказав місце знаходження викраденого ним автомобіля потерпілого.

Зараз відносно затриманого обрано запобіжний захід - арешт. Триває досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

166