Перший віце-прем'єр міністр України Сергій Арбузов у ​​ ході засідання погоджувальної ради керівництва Верховної Ради України поскаржився на непродуктивну роботу парламенту.

За його словами, в ході нинішнього пленарного тижня буде розглянуто 111 питань, із них 26 - урядові законопроекти. Зокрема, парламент розгляне 5 законопроектів з питань соціальної сфери, 10 законопроектів - у сфері розвитку бізнесу та інновацій, фінансів, 7 законопроектів - у судовій сфері і т.д.

Крім того, на розгляд Верховної Ради України виноситься Концепція створення Національної громадської телерадіокомпанії України. Також Арбузов попросив депутатів включити до порядку денного урядовий законопроект №2101а «Про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання залучення інвестицій».

У ході засідання представник уряду поскаржився на непродуктивну роботу парламенту, висловивши при цьому надію, що на цьому тижні ситуація виправиться.

«За підсумками минулого пленарного тижня отримані не дуже хороші результати. Переконаний, така робота не додає оптимізму нашим громадянам і погіршує очікування ринків. Сподіваюся, ситуація виправиться, і ми будемо плідно співпрацювати», - сказав він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

175