Президент України Віктор Янукович привітав президента Туркменістану Гурбангули Бердимухамедова з нагоди дня народження, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Ваша багатогранна державна діяльність і самовіддане служіння інтересам туркменського народу є першоосновою успішного здійснення масштабних перетворень у Туркменістані, запорукою нових здобутків держави, отримала заслужену повагу і авторитет з боку світової спільноти», - зазначив він.

Янукович сподівається на продовження конструктивного діалогу з Туркменістаном, побудованого на довірі та взаєморозумінні. «Переконаний, що реалізація досягнутих нами домовленостей у всіх сферах двостороннього співробітництва, що становлять взаємний інтерес, забезпечить подальше поглиблення українсько-туркменського взаємовигідного співробітництва в інтересах дружніх народів наших країн», - підкреслив Президент.

«Сердечно бажаю вам, шановний Гурбангули Мялікгулієвичу, міцного здоров'я, невичерпної життєвої енергії та нових успіхів у Вашій плідної державної діяльності», - сказано у привітанні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

253