Учора, 28 червня, на території Харківської області сталося 5 нещасних випадків на водоймах - втопилися троє дорослих і двоє дітей, повідомляє прес-служба ГУ ДержНС в області.

Двоє дорослих чоловіків знехтували правилами безпеки на воді під час риболовлі, решта втопилися у процесі купання.

О 13:00 на річці Червоний Оскол біля села Новоосинове Куп'янського району на очах у товаришів втопився хлопець 2000 року народження, учень восьмого класу. Його тіло було знайдене недалеко від того місця, де діти купалися.

Інша дитина, 2006 року народження, втопилася під час відпочинку з батьком на озері «Жуківка», розташованому поблизу села Таранівка Зміївського району. Хлопець пірнув і не випірнув.

У той же день було виявлено тіло чоловіка 1982 року народження, який втопився під час купання у ставку в селі Комарівка Ізюмського району. Свідки бачили, як він заплив на середину ставка, почав пірнати і втопився.

О 15:30 на відстані близько 250 метрів від берега, на глибині 6 метрів знайдене тіло чоловіка, який втопився під час риболовлі. Інцидент стався на Червонооскольському водосховищі поблизу села Піски-Радьківські Борівського району.

Ще один рибалка втопився у той же день на ставку у селі Вільхуватка Харківського району. Загиблим виявився чоловік, 1943 року народження.

Всього з 1 травня у Харківській області стався 41 трагічний випадок на воді, 5 із яких сталися з дітьми.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

250