У Ромнах Сумської області працівники міліції затримали 20-річну жінку, яка вирішила підзаробити, продавши чужий будинок за три тисячі двісті гривень, повідомляє прес-служба УМВС в області.

До працівників міліції звернулася жінка, яка повідомила, що невідомі розбирають будинок її сусідки. Вона пояснила, що господиня будинку перебуває на заробітках в іншому місті і будинок нікому не продавала.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Коли міліціонери попросили пояснити, що відбувається, 22-річний чоловік відповів, що будинок він нещодавно придбав у жінки на ім'я Олена. За його словами, будинок він придбав за три тисячі двісті гривень, а документів з продавщицею вирішили не укладати, щоб уникнути «паперової тяганини».

Стало зрозуміло - діяла шахрайка. Щоб її встановити, працівники міліції провели кілька оперативних заходів, які дали позитивний результат. Це була 20-річна жителька Ромен, яка вже мала за плечима судимість за крадіжку. У скоєному вона зізналася, пояснивши, що власницю будинку дуже добре знала, а ідея продати чужий будинок прийшла випадково, мовляв, хотіла тільки швидко і легко заробити грошей.

Перевірка за даним фактом триває. Щодо шахрайки відкрите кримінальне провадження за ст.190 ч.2 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Їй загрожує до трьох років позбавлення волі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

187