Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 21 по 28 червня.

«Це наша з вами цілодобова робота – від великих проблем, державних, до яких ви будете мати стосунок, до маленьких проблем однієї людини», - Президент Віктор Янукович про те, що особливої ​​підтримки держави вимагають малозабезпечені верстви населення.

«Я зустрічався з лікарями, і вони мені кажуть: ну ось, Михайле Васильовичу, ви можете уявити, що привозять народжувати жінку у пологовий будинок, а ми йдемо і кажемо, що пологи приймати не будемо, оскільки йдемо страйкувати на підтримку пінгвінів в Антарктиді», - регіонал Михайло Чечетов про блокування опозицією роботи Верховної Ради.

«На Верховній Раді зараз лежить велика історична відповідальність. Я дуже хочу, щоб це зрозумів кожен народний депутат... Ми закликаємо відмовитися від політичних амбіцій і егоїзму заради великої національної мети», - прем'єр-міністр Микола Азаров про важливість прийняття ВР євроінтеграційних законів.

«Я перший, хто проситиме Президента прийти у парламент до депутатів, і перший, хто виступатиме проти того, щоб він прийшов у цирк подивитися на клоунів», - регіонал Михайло Чечетов про можливий виступ Президента Віктора Януковича у Верховній Раді.

«Ми обіцяли народу, повіривши обіцянкам президента Медведєва, що після підписання Харківської угоди будуть знижені ціни на російський газ. І що? Ці обіцянки вже три роки висять у повітрі», - регіонал Володимир Олійник про обіцянки Росії знизити ціну на газ.

«Подискутували, виловили аргументи – приймається рішення. Хто правий, хто винен – розсудить результат голосування. Так відбувається у будь-якій нормальній демократичній країні світу. Але, може, у племені «тумбу-юмбу»... і то, я думаю, щоб це плем'я не образити, і там, напевно, так (як у демократичній країні. - Ред.), тільки не у нас», - регіонал Михайло Чечетов про ситуацію з дискусіями та голосуванням у Верховній Раді.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

758