Турецька сторона висловила зацікавленість в участі у проектах, які заплановані для реалізації на території України.

Про це йдеться у протоколі, підписаному за підсумками засідання Міжурядової українсько-турецької комісії, яке відбулося в Анкарі, віце-прем'єр-міністром Турецької Республіки Алі Бабаджаном і віце-прем'єр-міністром України Юрієм Бойком, повідомляє прес-служба Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами.

Українська сторона висловила готовність передати турецькій стороні оновлену інформацію про проекти інфраструктури на території України, а також проекти нормативних актів щодо їх затвердження.

У протоколі зазначено, що учасники розглядають питання обміну інформацією щодо створення технопарків (Національний Проект «Технополіс» та його складова «Bionic Hill»), Національного проекту «Енергія природи» та його складової «Теплий дім» та Національного проекту «Індустріальні парки України».

Крім того, сторони обговорили важливість обміну досвідом та інформацією щодо створення індустріальних парків, зокрема, розташованих на території Автономної Республіки Крим. З цією метою країни повинні забезпечити координацію між відповідними міністерствами України і Турецьким міжнародним агентством співробітництва та розвитку (TIKA).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

212