Прем'єр-міністр Микола Азаров привітав українців з Днем Конституції України, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Шановні співвітчизники! Щиро вітаю вас з Днем Конституції України - державним святом, що уособлює новий відлік в історії нашої суверенної демократичної держави», - йдеться у привітанні.

«Послідовно і мужньо крізь віки йшов до цього видатного дня Український народ, і сьогодні ми повинні згадати всіх видатних державних діячів від Володимира Великого, Ярослава Мудрого, Богдана Хмельницького, Пилипа Орлика до наших сучасників, які працювали і працюють над розвитком української державності», - зазначив він.

За словами прем'єра, Конституція 1996 року стала точкою відліку нової епохи, заклала засади економічних, соціальних і духовних перетворень, і вже наступного року її ровесники отримають право голосу, тобто можливість будувати таку державу, у якій жити їм і їхнім нащадкам.

«Для успішного просування у світовому цивілізаційному процесі нам всім потрібні підвищена відповідальність, самовіддана праця заради однієї мети - процвітання України як європейської держави. Вірю, Конституція може згуртувати всі покоління у переконанні, що Батьківщина починається з кожного, і від кожного з нас залежить побудова гармонійного суспільства для всебічного розвитку людини. Переконаний, що ніхто не пошкодує заради цього ні сил, ні таланту, ні енергії. Бажаю вам миру і злагоди на відповідальному шляху розвитку нашої державності!», - сказано у привітанні.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент Віктор Янукович привітав громадян України з Днем Конституції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

210