На залізничній станції «Казанка» на Миколаївщині потяг смертельно травмував жінку.
Як повідомили у прес-службі лінійного відділу на станції «Миколаїв» управління МВС України на Одеській залізниці, 26 червня о 19.05 в чергову частину відділу надійшло телефонне повідомлення про те, що на пішохідному переході ст. «Казанка» машиніст вантажного поїзда застосував екстрене гальмування, але наїзду на пішохода уникнути не вдалося.

Під час з'ясування обставин стало відомо, що при прямуванні поїзда по ст. Казанка зі швидкістю 55-60 км/год, приблизно за 50 м від пішохідного переходу, залізничний шлях перед самим поїздом намагалася перейти літня жінка. Машиніст відразу почав подавати звукові сигнали і застосував екстрене гальмування. Після зупинки поїзда помічник машиніста вийшов з локомотива на місце зіткнення і побачив жінку, яка лежала і не подавала ознак життя, повідомляє «УНІАН».
 
Постраждалу жительку Казанки 1944 народження карета швидкої допомоги доставила у Казанківському ЦРЛ, де їй був встановлений діагноз «залізнична політравма». Лікарі вжили невідкладних заходів для порятунку життя потерпілої, але від отриманих травм жінка сьогодні померла.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

195