У Сарненському районі під час ремонтних робіт у церкві загинув чоловік, його напарник з численними травмами перебуває у лікарні.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Рівненського управління МВС України, інцидент стався 25 червня.

Священик храму у селі Глушиця попросив 29-річного Володимира та 43-річного Миколу допомогти обштукатурити будівлю церкви.

«Чоловіки незабаром збиралися на заробітки до сусідньої Росії, тому на роботу вирушили на свято. Риштування, на якому розмістилися робочі, похитувалося, тому для підмоги вони взяли ще одного підручного. Під час обіду священик пішов додому за їжею, а помічник, який підтримував риштування, - за хлібом. Чоловіки продовжили роботу», - повідомили у міліції.

Коли священик повернувся до церкви, двоє робітників лежали на землі. Миколу з численними переломами у комі медики довезли до лікарні, однак він помер у приймальному відділенні медзакладу. Володимир із забоями та переломами госпіталізований у травматологічне відділення Сарненської центральної районної лікарні.

Сім'ї загиблого і потерпілого благополучні, в обох на вихованні неповнолітні діти.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою). Всі обставини трагедії з'ясовують співробітники Сарненського райвідділу міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

279