Генеральний директор футбольного клубу «Шахтар» (Донецьк) Сергій Палкін підтвердив інформацію про те, що дортмундська «Борусія» запропонувала донеччанам продати півзахисника Генріха Мхітаряна. Про це повідомляє «Советский спорт».

«Те, що «Борусія» вийшла на контакт з «Шахтарем», це правда. Я не знаю, на жаль, де перебуває Мхітарян. Тому що у них свої контакти з його агентом, у якого своє бачення всіх питань. Так, дортмундська «Борусія» надіслала нам пропозицію на 30 мільйонів доларів», - сказав він.

Палкін написав агенту Мхітаряна офіційну позицію «Шахтаря», яка полягає в тому, що клуб готовий продати футболіста за 30 мільйонів євро протягом 10 днів, одним платежем.

«Якщо є клуб, який готовий його купити, будь ласка, ми готові на дані умови», - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генріх Мхітарян перебуває у Лондоні і незабаром може підписати контракт з «Ліверпулем». У минулому сезоні 24-річний Мхітарян провів у складі «гірників» 44 матчі і забив 32 м'ячі. Також зазначимо, що в УПЛ Генріх забив 25 м'ячів і став найкращим бомбардиром чемпіонату України, що стало абсолютним рекордом для цієї першості.

25 червня гендиректор «Шахтаря» Сергій Палкін заявив, що Мхітарян досі не повернувся після відпустки у розташування команди, яка зараз перебуває на тренувальному зборі в Австрії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

485