Голова Сумської обласної державної адміністрації Юрій Чмир дав представникам влади обласного центру 10 днів на вирішення питань, пов'язаних з капітальним ремонтом дорожнього покриття та нанесенням відповідної дорожньої розмітки на ділянці дороги по вулиці Харківській, де 21 червня сталася ДТП, у якій загинули дві людини.

Про це він заявив у ході відкритої наради з керівниками силових структур області за участю керівництва Сум.

«Я особисто проїхав по тій ділянці дороги, де сталася ДТП. Скажу чесно, там навіть при швидкості 40 км/год можна втратити керування автомобілем і скоїти аварію. Тому міська влада Сум повинна у найкоротші терміни провести ремонт дорожнього покриття», - підкреслив Чмир, повідомляє «УНІАН».

У свою чергу, директор міського комунального підприємства «Шляхрембуд» Олександр Вегера повідомив, що дорожнє покриття на центральній вулиці обласного центру - Харківській - не ремонтувалося 35 років. За цей час у певних місцях сталося просідання дороги, що може стати причиною аварій.

Як повідомляв ForUm, увечері 21 червня у центрі Сум автомобіль врізався у зупинку громадського транспорту. Двоє людей загинули і троє отримали травми. На місці аварії зібралися кілька сотень людей, серед них лунали заклики до самосуду. Водія сховали у патрульній машині, яку оточили кілька десятків працівників міліції. Винуватцеві ДТП загрожує до 10 років позбавлення волі. Серед причин даного ДТП називається і стан дорожнього покриття.

4 червня у цю ж зупинку врізався пасажирський автобус, який вдарила ззаду вантажна «Газель». Дві людини на зупинці були травмовані.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

164