Голова Верховної Ради Володимир Рибак вважає, що опозиція в парламенті вже увійшла у стан виборчої кампанії, і нарахував 6-8 кандидатів у президенти. Про це він заявив сьогодні у Луганську на нараді з представниками органів місцевого самоврядування Луганської області.

«У Раді є більшість. Це Партія регіонів і партія комуністів. Ми постійно обговорюємо, що потрібно, щоб Верховна Рада працювала, щоб більшість працювала, а опозиція виконувала свої функції. У свій час ми теж були опозицією, але ніколи не заважали працювати. Ми критикували, вносили пропозиції, а зараз опозиція зайняла іншу позицію. З першого дня увійшла у стан чергової виборчої кампанії - виборів Президента. За моїми підрахунками, сьогодні у парламенті вже 6-8 кандидатів у президенти. Опозиція вважає, що чим гірше, тим краще. Ми виконували свої функції, коли були в опозиції, а вони - ні», - сказав Рибак, повідомляє «УНІАН».

За його словами, питання про розпуск парламенту на сьогоднішній день не стоїть.

Як зазначив Рибак, дві третини народних депутатів - це «нові люди. Потрібен час на адаптацію, навіть на те, щоб зрозуміти, що парламент - це вищий законодавчий орган країни. Притирання звичайно йде протягом півроку. Ось тому питання про розпуск парламенту не стоїть».

Також він запевнив, що об'єднання Донецької і Луганської областей не буде.

Як сказав Рибак, у луганчан є можливість зосередитися на вирішенні проблем регіону, а для цього у Луганщини «все є - у Раді її представляють сильні депутати, які пройшли серйозну школу управління».

Він запевнив присутніх також у тому, що готовий допомагати регіону разом з лідером фракції Партії регіонів Олександром Єфремовим та іншими депутатами-мажоритарниками. «Я завжди з Донбасом, але об'єднувати Донецьку і Луганську області не будемо. Домовилися?», - сказав Рибак.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213