Головним пріоритетом розвитку української економіки є створення гідних умов для життя людей. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави.

«Господарство, яким ми керуємо в нашій державі, має величезну перспективу розвитку. Ми бачимо цю перспективу. Ми плануємо крок за кроком розвиток нашої країни у певній послідовності. Пріоритет - це людина, її життя щоденне, створення умов для людей», - сказав Янукович.

«Для того щоб ми мали можливість доганяти розвинені країни, наша економіка має зростати швидше в рази, ніж високорозвинені країни», - підкреслив Глава держави.

На переконання Президента, цього можна досягти за рахунок модернізації різних галузей економіки. «Це означає, що ми повинні з року в рік збільшувати глибину переробки наших сировинних ресурсів, з року в рік ми повинні на кожному технологічному циклі покращувати показники переробки, знижувати собівартість, покращувати якість продукції і, безумовно, обсяги», - сказав Янукович.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

186