У Бахчисараї чоловік зарізав свою сусідку за те, що вона розкритикувала його борщ, повідомляє Головне управління МВС в АР Крим.

Повідомлення про те, що у машині «швидкої допомоги» по дорозі в лікарню внаслідок проникаючого поранення у живіт померла 64-річна жінка, надійшло до міліції 21 червня.

«Скривавлену жінку виявила у під'їзді місцева мешканка, яка викликала медиків та міліцію. За словами заявниці, до скоєння даного злочину міг бути причетний її сусід», - йдеться у повідомленні.

Співробітники ДСО затримали підозрюваного, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, у його квартирі.

Чоловік пояснив, що давно знайомий з потерпілою. Жінка часто заходила до нього в гості. Цього разу він вирішив похвалитися перед знайомою своїм кулінарним талантом і пригостив її власноруч приготованим борщем. Однак страва жінці не сподобалася. Більше того, вона жорстко його розкритикувала, а потім вилила в унітаз.

Розлючений кухар не зміг цього винести, схопив ніж і вдарив кривдницю в область живота. Поранена жінка виповзла на сходову клітину. Чоловік злякався відповідальності і кинувся за допомогою до сусідки, попросивши викликати «швидку».

«Я просив її не вмирати, а то мені за неї сидіти доведеться», - каявся зловмисник.

За інформацією прес-офіцера Бахчисарайського РВВС Олени Даниленко, в даний час 55-річний підозрюваний затриманий.

«Чоловік ніде не працював. Раніше він судимий за хуліганство. Потерпіла - жителька Бахчисараю - раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла», - зазначила прес-офіцер.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України - умисне вбивство. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Розпочато досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

184