У Київській області врятували двох чоловіків, які отруїлися каналізаційними випарами. Про це повідомляє ДержНС України у Київській області.

Згідно з повідомленням, 26 червня о 10:30 рятувальникам Бородянського району надійшло повідомлення про те, що на вул.Вокзальній працівники КП «Бородянкатепломережа», працюючи у каналізаційному колодязі, отруїлися газовими випарами.

На місце виклику негайно виїхав черговий караул 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Після прибуття було встановлено, що під час ремонтних робіт слюсар спустився у каналізаційний колодязь і знепритомнів. Йому на допомогу спустився майстер бригади, але від токсичної загазованості у колодязі також зомлів.

Рятувальники підключилися до апарату на стисненому повітрі АСВ-2 і за допомогою рятувальної мотузки дістали одного із чоловіків та передали працівникам швидкої допомоги. Другому ж робітнику після його вилучення із каналізаційної пастки довелося надавати першу медичну допомогу до приїзду карети швидкої допомоги. Зараз слюсар і майстер ремонтної бригади перебувають у Бородянській центральній районній лікарні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

208