Відновлення та будівництво регіональних автомобільних доріг - одне із головних завдань для влади на 2014 рік. Про це Президент України Віктор Янукович заявив під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій, повідомляє прес-служба Глави держави.

«На наступний, 2014 рік, ми готуємося до будівництва регіональних доріг», - сказав Янукович.

За словами Президента, підготовка до реалізації цієї програми вже розпочата. Зокрема, заплановане будівництво профільних заводів, планується закупівля необхідних матеріалів. «Ця робота вже спланована і вона вже йде», - підкреслив Янукович.

«Зрозуміло, що всі дороги за рік ми не зробимо, але ми повинні зробити переважну більшість життєво важливих доріг», - сказав Президент, додавши, що «з року в рік ми будемо цю програму виконувати». Звертаючись до кандидатів на посаду голів райдержадміністрацій, він підкреслив необхідність визначення першочерговості робіт у кожному із регіонів.

Глава держави звернув увагу на загальну актуальність питань відновлення та будівництва доріг для України, зокрема, у контексті завдань модернізації роботи «швидкої допомоги».

Як повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що у поточному році Державне агентство автомобільних доріг «Укравтодор» буде змушене відмовитися від масштабного будівництва нових автомагістралей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

279