У Житомирській області затримано зловмисника, який вбив свою другу дружину. Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Вінницькій області, у селищі Бар чоловік з дружиною вийшли з дому і безслідно зникли. Розслідуючи історію зникнення двох людей, міліціонери вже у Житомирській області затримали підозрюваного, який на грунті ревнощів позбавив дружину життя.

Батьки зниклої жінки, занепокоївшись через відключений телефон дочки і зятя, які нібито поїхали у Київ на заробітки, звернулися за допомогою до міліції. Правоохоронці вийшли на слід чоловіка у Житомирській області, який міняв адреси і переховувався. Така конспірація була не випадковою, оскільки, звільнившись торік із місць позбавлення волі за вбивство своєї дружини, він знову скоїв такий же злочин.


 
Під тиском доказів зловмисник зізнався, що задушив жінку через ревнощі, а тіло сховав у сараї на території нежилого будинку, прикривши сміттям. Сам же переховувався, пиячив, переїжджав з місця на місце, сподіваючись уникнути покарання. Його затримали оперативники карного розшуку на черговий квартирі.

За фактом умисного вбивства згідно зі ст.115 КК України відкрито кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує до 15 років ув'язнення. Триває слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

283