У Партії регіонів не виключають можливості пролонгації роботи наступної пленарної сесії Верховної Ради або скликання позачергової. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, у ході прес-конференції заявив депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

«Якщо ми на цьому тижні попрацюємо конструктивно і продовжимо роботу сесії у визначені дні до 22:00-23:00 і той пакет життєво необхідних документів для держави, які насамперед стосуються євроінтеграції, приймемо, то сесія може закінчитися тим, що до парламенту 5 липня прийде і виступить Президент, і ми завершимо роботу», - зазначив він.

«Якщо ми відчуємо, що ми великі боржники у плані неприйнятих законів, що особливо стосуються євроінтеграційного пакета, то я не виключаю можливості або пролонгації роботи цієї сесії, або скликання позачергової сесії, де будуть розглянуті відповідні закони», - підкреслив він.

Нагадаємо, Верховній Раді запропонували продовжити свою роботу ще на один тиждень перед літніми канікулами.

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак сподівається, що Президент України Віктор Янукович виступить перед депутатами на останньому пленарному тижні другої сесії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

155