Співробітники Управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю ГУ МВС України в місті Києві зібрали матеріали за фактом незаконного видобутку та реалізації піщано-гравійної суміші біля озера «Тягле» на вулиці Ревуцького в Дарницькому районі столиці, повідомляє прес-служба ГУ МВС у Києві.
 
Слідчим відділом Дарницького райуправління столичної міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 240 КК України - «Порушення правил охорони надр».
 
У рамках розслідування кримінального злочину суд ухвалив клопотання про накладення арешту на завантажувальну техніку, яку підозрювані використовували під час проведення незаконних операцій з видобутку піску.
 

У свою чергу співробітники УДСБЕЗ Головного управління МВС України в місті Києві провели вилучення техніки. Загальна вартість вилученого становить понад 2,5 млн гривень.

Проводяться заходи щодо встановлення суб'єктів, причетних до розкрадання піску, і підрахунку збитків, завданих цими особами. Чиновників, винних у скоєнні кримінального злочину, чекає штраф від 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі строком до двох років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

359