У реєстраційно-екзаменаційних підрозділах Державтоінспекції виділять окремі вікна для пільговиків. Про це повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

«Для покращення обслуговування громадян у Департаменті ДАІ прийнято рішення про виділення окремих вікон прийому документів на обмін водійських посвідчень для осіб, які мають відповідні пільги», - йдеться в повідомленні.

У ДАІ нагадали, що зараз в Україні йде обмін водійських посвідчень, виданих з використанням зразка бланка, затвердженого органом виконавчої влади СРСР.

Через велику кількість бажаючих здійснити цю процедуру в реєстраційно-екзаменаційних підрозділах виникають черги, що створює певні незручності для громадян: літніх людей, ветеранів тощо

У відомстві зазначили, що такі заходи сприятимуть швидкому здійсненню процедури, тому люди зможуть у зручний для себе час обміняти водійські посвідчення.

Як повідомляв ForUm, начальник Центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при МВС України Сергій Будник заявив, що заміна посвідчення водія радянського зразка обійдеться громадянам України в 200 грн.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

255