Президент України Віктор Янукович своїм указом схвалив Національну стратегію розвитку освіти на період до 2021 року. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

«Стратегія спрямована на підвищення якості та конкурентоспроможності освіти в нових економічних і соціокультурних умовах, прискорення інтеграції України в європейський освітній простір», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі також зазначили, що документ конкретизує основні шляхи реалізації концептуальних ідей і поглядів розвитку освіти, визначених Національною доктриною розвитку освіти.

«Очікується, що реалізація Національної стратегії дозволить забезпечити підвищення якості вітчизняної освіти, його інноваційний розвиток відповідно до світових стандартів, сприятиме істотному зростанню інтелектуального, культурного, духовно-морального потенціалу суспільства та особистості», - заявили в прес-службі.

Глава держави також доручив Кабінету Міністрів розробити і затвердити в місячний строк план заходів з реалізації Національної стратегії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

574