Державна санітарно-епідеміологічна служба України повідомляє, що з 20 по 25 червня 2013 р. серед вихованців дитячого садка №104 Корабельного району м. Миколаєва зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції. Захворіли п'ятеро дітей ясельної та одна дитина середньої групи, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Зараз діти госпіталізовані в Миколаївську дитячу обласну інфекційну лікарні з попереднім діагнозом «гострий гастроентерит середнього ступеня тяжкості». Станом на 25 червня 2013 року на стаціонарному лікуванні перебуває шестеро хворих. Медична допомога надається в необхідному обсязі.

Фахівці Головного управління Держсанепідслужби у Миколаївській області обстежили 50 осіб і провели 52 бактеріологічних дослідження на патогенну флору об'єктів довкілля.

Миколаївський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України провів заключну дезінфекцію в дитячому закладі і за місцем проживання хворих. Головне управління Держсанепідслужби у Миколаївській області про даний випадок групового захворювання проінформовало голову Миколаївської обласної державної адміністрації, начальника Миколаївського обласного управління освіти і науки. Зараз це питання знаходиться під контролем Держсанепідслужби України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220