Радник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак прогнозує, що на колегії КМДА з питань благоустрою та озеленення Києва будуть прийняті кадрові рішення.

Про це він повідомив під час прямої телефонної лінії «Контактний центр м. Києва».

Відповідаючи на запитання людей з приводу того, що місто погано прибирається, зокрема Гідропарк та інші місця для відпочинку, Мазурчак сказав, що наступного тижня відбудеться колегія, на якій будуть звільнені чиновники, що відповідають за прибирання лісопаркових масивів, парків та скверів.

Він зазначив, що «незважаючи на те, що місто Київ три роки поспіль посідало перше місце з благоустрою, бо інші міста ще гірші, сьогодні говорити про те, що місто Київ чисте, не можна», передає «УНІАН».

«Київ брудний, не вистачає урн для сміття, і в першу чергу цей бруд йде від незаконної торгівлі і тих МАФів, з якими ми сьогодні боремося», - заявив Мазурчак.

При цьому він зазначив, що є «дві головні проблеми: з одного боку - погане прибирання, а друга проблема - культура наших людей, які смітять де завгодно і скільки завгодно, тому ми будемо боротися як з однією, так і з другою проблемою».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

173