Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов запропонував підвищити якість послуг у кримських кафе, ресторанах та інших об'єктах громадського харчування за допомогою громадського контролю. Про це він заявив на прес-конференції, повідомляє управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

Глава Ради міністрів запропонував створити комісію для перевірок якості послуг в об'єктах громадського харчування. До складу комісії пропонується включити представників контролюючих органів та членів Громадської ради. Анатолій Могильов також вважає за необхідне залучати до таких рейдів представників ЗМІ. «Наше спільне завдання - убезпечити кримчан і відпочивальників від неякісних послуг в об'єктах громадського харчування, створити дієвий регулятор якості товару або послуги і його ціни», - зазначив Могильов.

Він запропонував впровадити у Криму програму «Громадський контроль». «Торгівля продуктами харчування сумнівної якості, кафе та ресторани, де готують з порушенням санітарних і гігієнічних норм, ніяк не вписуються у поняття цивілізованого курорту. Я глибоко переконаний, що контролювати якість послуг можна тільки спільно, об'єднавши зусилля перевіряючих органів та громадськості», - заявив він.

За підсумками рейдів пропонується визначати кращі заклади громадського харчування, яким буде присвоєно знак якості та вручено відповідний сертифікат.

Могильов переконаний, що це стане стимулом для власників кафе та ресторанів підвищувати якість обслуговування у своїх закладах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

157