Потерпілі 24 червня в дорожньо-транспортній пригоді у Чернігівській області є паломниками із Києва, які прямували до Росії. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області. При цьому, за її даними, потерпіло не 11, а 12 осіб.

Згідно з повідомленням, встановлено, що о 15:40 автобус «Богдан», на якому група паломників із Києва та Прилук здійснювала поїздку у Калузьку область Російської Федерації, через механічну поломку здійснив зупинку неподалік с.Мала Дівиця Прилуцького району. Частина пасажирів вийшла із автобуса на узбіччя дороги. У цей момент водій автомобіля ВАЗ-211130, житель Ніжина, 1957 р. н., який рухався у попутному напрямку, не впорався з керуванням, виїхав на праве узбіччя, де скоїв наїзд на дванадцять пасажирів автобуса.

 
 
 
Внаслідок аварії 12 потерпілих з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані до Прилуцької центральної районної лікарні.

Слідчим управлінням УМВС області відомості за фактом ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.286 КК України. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює прокуратура Чернігівської області. Хід слідства взято під особистий контроль прокурором області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про 11 постраждалих у цьому ДТП у Чернігівській області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

612