Півзахисник донецького «Шахтаря» Генріх Мхітарян досі не повернувся після відпустки у розташування команди, яка зараз перебуває на тренувальному зборі в Австрії. Про це заявив генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін.

«Він не з'явився на збір «Шахтаря», хоча зобов'язаний був це зробити. З якої причини - ми не знаємо. Якщо Мхітарян найближчим часом у команді не з'явиться, доведеться його штрафувати. Знаю точно, що конфліктів з партнерами та тренерами у Генріха не було, про бажання покинути «Шахтар» ми від нього не чули. Тому всі питання про його поведінку - до самого Мхітаряна», - сказав Палкін.

Палкін також спростував інформацію, що футболіст вів переговори з «Ліверпулем». «Немає у нього ніяких контактів з «Ліверпулем». Упевнений, що повідомлення про переговори Мхітаряна з цим клубом всього лише чутки. У «Шахтар» від «Ліверпуля» пропозиція з приводу Мхітаряна не надходила», - додав він, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Раніше ЗМІ повідомляли, що «Ліверпуль» запропонував за Мхітаряна 22 млн фунтів стерлінгів і незабаром футболіст перебереться до Англії. Проте пізніше переговори нібито були призупинені. Справа в тому, що «Шахтарю» належить тільки 50% прав на Мхітаряна, ще 50% прав належать президенту донецького «Металурга» Олегу Мкртчану. У цьому випадку Футбольна федерація Англії має право визнати угоду недійсною з причини того, що частина прав на гравця належить третім особам.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

224