У невеликому американському містечку Офеллон (штат Іллінойс) померла дитина, залишена батьками в закритому автомобілі на жарі. Як повідомили в місцевій поліції, загиблому Натану Х'юберту було всього 23 місяці.

Хлопчик провів у закритій машині під палючим сонцем близько 33 градусів Цельсія кілька годин. Коли поліція рідкрила авто, температура в салоні становила 57 градусів, а температура тіла Натана - 40 градусів.

Звинувачення у ненавмисному вбивстві пред'явлене 32-річному батькові дитини Уейну Х'юберту. Поліція знайшла його п'яним на підлозі у власному будинку, біля якого він припаркував автомобіль. Крім того, чоловік звинувачується в тому, що залишив у небезпеці свою другу дитину - п'ятирічну доньку, яка весь цей час провела одна в будинку без нагляду батьків, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Застава за звільнення Хьюберта з-під варти оцінюється в 250 тис. доларів.

Згідно зі статистикою, Натан Х'юберт - це вже 14-а дитина, яка загинула таким чином у США з початку 2013 року. У липні 2008 року в результаті схожого інциденту загинув усиновлений американцями дворічний російський хлопчик Діма Яковлєв. Прийомний батько Майлс Харрісон залишив його на дев'ять годин у закритій машині при жарі 32 градуси. Харрісон був виправданий судом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

204