Міністерство доходів і зборів України має намір посилити контроль за діяльністю платіжних систем і операцій з використанням електронних грошей, щоб не дозволити перетворити «інновації в махінації». Про це заявив міністр Олександр Клименко під час першого засідання Інвестиційної ради при Міндоходів.

«У сучасному світі постійно з'являються інноваційні рішення. Але наше завдання - не перетворити інновації в махінації. У рамках плану з детінізації економіки Міндоходів посилює контроль над діяльністю платіжних систем і в цілому за операціями з використанням електронних грошей», - сказав міністр, повідомляє «УНІАН».

Разом з тим він заявив, що до легальних і прозорих платіжних систем питань не буде. «Ми готові підтримати роботу легальних, визнаних у світі і прозорих систем, проте наполягаємо на неухильному дотриманні вимог національного законодавства в цій сфері», - підкреслив Клименко.

Нагадаємо, працівниками фінансових розслідувань Міндоходів виявлені значні порушення в роботі товариства з обмеженою відповідальністю, яке є гарантом діяльності платіжної системи «Web Money Transfer» на території України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

159