Колишній президент України, голова Конституційної асамблеї Леонід Кравчук підтримує ідею голосувати за межами парламенту у разі блокування роботи Верховної Ради. Про це Кравчук сказав сьогодні під час брифінгу.

Він зазначив, що на сьогоднішній день в парламенті є криза, оскільки найбільший недолік його роботи - це незгода між правлячою партією і опозицією. На думку Кравчука, потрібно, щоб всі політичні сили сіли за круглий стіл і домовилися, щоб надалі не виникало проблемних питань. Він зазначив, що такого кризового явища, як тоді, коли він був президентом, зараз немає.

«Правляча партія має більшість і може проголосувати за будь-який проект закону, який відповідає національним інтересам України», - додав Кравчук, зауваживши, що говорити сьогодні про те, що парламент не може голосувати, не можна, оскільки в ньому є більшість, повідомляє «УНІАН».

Кравчук зазначив, що такі непарламентські методи, як блокування, призводять до того, що в парламенті не голосують за важливі законопроекти.

«Тому, якщо блокуватимуть, то потрібно йти в інше місце і голосувати. Не може країна зупинитися», - сказав Кравчук.

Як раніше повідомляв ForUm, 4 квітня депутати від більшості провели засідання в будівлі комітетів ВР на вул. Банковій, оскільки представники опозиції заблокували трибуну парламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

262