Київська міська державна адміністрація планує удосконалити роботу міської електрички в три етапи. Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на заступника голови Михайла Костюка.

«На численні прохання киян у рамках будівництва та реконструкції другої черги Кільцевої дороги для електропоїздів було вирішено організувати додаткові зупинки на платформах «Протасів Яр» та «Київська-Русанівка», - сказав він.

Також, згідно з проектом, заплановано проведення робіт з будівництва та реконструкції підходів, під'їздів і залізничних платформ, облаштування квиткових кас, інженерного забезпечення і т.д.

Чиновник зазначив, що зараз КП «Київпастранс» здійснює розробку проектно-кошторисної документації. «Роботи почнуться після затвердження всіх необхідних документів та узгодження виконання будівельних робіт на земельних ділянках, що перебувають у користуванні Державного територіально-галузевого об'єднання «Південно-Західна залізниця», - уточнив він.

За словами Костюка, ще один етап поліпшення роботи кільцевої електрички передбачає проектування і будівництво нових платформ, які дозволять пасажирам швидко дістатися до станцій метро «Нивки» та «Либідська», а також іншої транспортної інфраструктури в цьому районі.

Крім того, планується скоротити інтервали руху поїздів. Після відновлення роботи поїздів, що перебувають у ремонті, поставлено завдання довести інтервал руху міської електрички в 12 хв. Нагадаємо, 4 жовтня 2011 року КМДА спільно з «Укрзалізницею» реалізували першу чергу спільного проекту «Міська електричка». У його рамках організовано рух електропоїздів київським транспортним кільцем із введенням 14 пересадочних вузлів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

240