Англійський футболіст Девід Бекхем, який має армію прихильників по всьому світу, здійснив візит до Шанхаю, який запам'ятається надовго як йому, так і зустрічаючим.

Сотні студентів вийшли вітати зірку, і в результаті виникла масова тиснява і паніка. Семеро людей постраждали, але це поки неточні цифри, повідомляє «Guardian».

Світ облітають кадри, на яких закривавленим людям надають допомогу. Серед них – непритомний чоловік, а також жінка, яка поранила ногу. На обличчях вболівальників немає радості, один жах і здивування. Серед потерпілих є представники поліції, передає «РБК-Спорт».


 
Зустріти Бекхема біля місцевого університету вийшло, за деякими даними, 1000 осіб. Фанати проломили ворота, прорвалися через кілька поліцейських кордонів, оточили машину, на якій приїхав футболіст. У результаті інциденту Бекхем достроково поїхав, не встигнувши провести всі заплановані заходи.

«Це було божевілля, - заявив Чу Дан, футболіст університету. - Ми не очікували, що прийде стільки людей. Було занадто багато фанатів Бекхема».

Фото AFP

У березні Бекхем став послом футболу у Китаї. У рамках цієї посади англійцю доведеться часто здійснювати відрядження в Край Піднебесся. Незважаючи на інцидент у Шанхаї, Бекхем продовжить подорожувати по Китаю і пропагувати футбол.

Нагадаємо, Бекхем завершив кар'єру футболіста у травні. Він встиг пограти у таких клубах, як «Манчестер Юнайтед», «Лос-Анджелес Гелаксі», «Мілан», «Парі Сен-Жермен».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

174